1992 óta folyamatosan, 2020-tól szervezetten...

Keceli Gasztro és Bor Egyesület

Borvidékek közötti összefogás...

2023. november 08. - KGBE

A Duna-Borrégió 2006-ban alakult, 3 borvidékkel, ezek a Kunsági, a Hajós-Bajai és a Csongrádi borvidékek.

A borvidékek közötti együttműködés jegyében a Kunsági borvidéken működő Keceli Gasztro és Bor Egyesület 2023 november 07.-én látta vendégül a Hajós-Bajai borvidéki Császártöltésről a Császártöltési Pincesorokért Egyesületet imrehegyi székhelyén, mely építésekor a kalocsai érsek (a kalocsai érsek (Archiepiscopus Colocensis) az egyik legrégibb egyházi tiszt Magyarországon, és fontosságban a második az esztergomi érseké után) káptalanának az imrehegyi pincészete volt ( ma >>> http://www.kaptalanimajor.hu/ .

A kiváló hangulatú esemény főleg az ismerkedéssel telt. A vendéglátók közül 5 borászat mutatta be legjobb borait, a borbemutatók vacsora kísérte, majd a vendégek megtekintették a műamlék pincészetet. A rendezvényen résztvevők a folytatásban is megegyeztek, a visszavágóra Császártöltésen kerül sor.

img_20231107_182934.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kgbe.blog.hu/api/trackback/id/tr2118258697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása