1992 óta folyamatosan, 2020-tól szervezetten...

Keceli Gasztro és Bor Egyesület

Pezsgő szilveszterre!

A legjobb magyar pezsgő évek óta!

2023. december 11. - KGBE

Törley Hungaria Extra Dry RoséMég a franciák is elismerték: ez a magyar pezsgő az egyik legjobb most a világon

Hatalmas bravúrt ért el a Hungaria Rosé Extra Dry Franciaországban. Egymást követő ötödik évben is aranyérmet nyert a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyén, az Effervescents du Monde-on. A történet azonban itt nem ért véget, miután a megmérettetés legjobb tételeit felsorakoztató TOP 10-es listára is újra felkerült a magyar különlegesség -írja a Hungaria közleményében.

Az idén is bizonyított a Hungaria pezsgő különlegessége, és magyar pezsgőtől még soha nem látott történelmi sikert ért el. A világ egyik meghatározó pezsgőversenyén, a Franciaországban rendezett Effervescents du Monde-on immár egymást követő ötödik évben lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry. A palackot ráadásul a verseny szűk elitjébe, a TOP 10-es listára negyedszerre is beválasztotta a zsűri. A siker történelmi, hiszen magyar pezsgő hasonló bravúr még sosem ért el!

A Hungaria Rosé Extra Dry-t stílusosan játékos gyümölcsösség jellemzi. Tisztaságában egymásra találnak a könnyed üdeség jegyei és a „dögös” buborékok. Friss savai, átható, üde, ribizlis málna zamata, mélyrózsaszín tónusa és krémes utóíze tökéletes kombinációt alkotnak, amit a bíráló bizottság is kiemelt. A november 28–30. között Burgundiában megtartott eseményen 19 országból, összesen 470 tételt mért össze a 80 nemzetközi hírű szakértőkből álló zsűri.

forrásom a https://www.penzcentrum.hu/szorakozas/20231210/meg-a-franciak-is-elismertek-ez-a-magyar-pezsgo-az-egyik-legjobb-most-a-vilagon-1144551

A bejegyzés trackback címe:

https://kgbe.blog.hu/api/trackback/id/tr4718278417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása