1992 óta folyamatosan, 2020-tól szervezetten...

Keceli Gasztro és Bor Egyesület

MEGHÍVÓ: II. Jégvirág gyalogtúra 2023 02 04 szombat 10.00

A Keceli Gasztró és Bor Egyesület és a Káptalani Major szervezésében

2023. január 21. - KGBE

Tisztelt Érdeklődő!

Ezúton is szeretettel meghívjuk Egyesületünk szervezésében megrendezésre kerülő II. Jégvirág gyalogtúrára! A A meghívó plakátok fentebb!


A Keceli Gasztró és Bor Egyesület és a Káptalani Major idén második alkalommal szervezi meg a "JÉGVIRÁG" gyalogtúrát. Erre február 4.-én szombaton kerül sor. Délelőtt 10.00-kor van gyülekező a Káptalani Majorban.
Itt a barátkozást -  zsíroskenyér, tea, lélekmelegítők - követően rövid buszkiránduláson vehetnek részt a túrázók Imrehegy-Selymes útvonalon, majd ezt követően indul a ~ 10 km-es rövid séta/túra Selymes - Imrehegy Káptalani Major útvonalon, mely kijelölt - jelzett- útvonal lesz ( eltévedni nem lehet), több kisebb, és egy nagyobb pihenővel. - Idősebbeknek: mentőautó lesz, ha probléma lenne a kilóméterrel ( a kilóval vagy a méterrel) vagy más egyébbel, lehet mentést kérni!

A 2021-es nagyon jól sikerült: 20210213 I. JÉGVIRÁG Gyalogtúra a a KGB Egyesület és a Káptalani Major szervezésében! - Keceli Gasztro és Bor Egyesület (blog.hu)

Szeretettel várunk!

Ha jönnél, mindenképpen jelezd Farkas Józsefnél a 30/8766868-as számon vagy az info@kgbe.hu e-mail címen! Jelentkezéseket csak január 31.-ig tudunk elfogadni!

A bejegyzés trackback címe:

https://kgbe.blog.hu/api/trackback/id/tr6818031316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása